4 tipy na darček pre ženu na Valentína

Deň sv. Valentína je veľmi obľúbený sviatok.  A aj keď by sme si mali lásku prejavovať počas celého roka, prečo teda aspoň 14. februára neprežívať tento cit o čosi intenzívnejšie? Kvety, čokoládka, slávnostná romantická večera, šperky v tvare srdca – to sú presne tie maličkosti, ktoré potešia nejednu milovanú ženu. 

14. február je dátum, keď aj nesmelší naberú viac odvahy na vyznanie svojich citov. Podľa tradície sa v tento výnimočný deň nepripúšťa, aby milovaná osoba vyznanie odmietla. Ako sa však vyjadriť zo svojich citov? Aký darček na Valentína zvoliť pre svoju drahú polovičku?

Prinášame vám pár skvelých tipov, ktoré potešia v tento krásny deň nejednu ženu. 

1# šperky s motívom srdca 

Obľúbený symbol lásky je v tento deň viac než žiadúci. Preto, ak sa rozhodnete pre kúpu šperku so srdcom, nemáte čo stratiť. Je to obľúbená klasika, ktorú ženy milujú. Stačí už vybrať len správny šperk. V tento deň sú obľúbené náušnice v tvare srdca, ale aj strieborné prstene so symbolom lásky v kombinácií s drahými kameňmi alebo zirkónmi či Swarovski kryštálmi. Najväčšou klasikou sú retiazky s príveskom v tvare srdca. V peknom balení, s romantickým vyznaním dostane takýto darček každú ženu.

2# šperky z perál 

Perlové šperky sa považujú za nadčasové kúsky, ktoré každá žena využije bez ohľadu na zmenu módnych trendov. Perly zvyšujú sebavedomie a zároveň podčiarknú ženský pôvab, jemnosť a krásu. Perlový náhrdelník, náramok z perál či prsteň, ktorý ozdobujú zirkóny s perlou. Perly spravia z vašej ženy dokonalú femme fatale. 

3# extravagantné šperky

Pre ženy, ktoré obľubujú extravagantné šperky a výrazné šperky máme v ponuke množstvo nádherných kúskov ako napríklad Perlový náhrdelník so zlatým zirkónovým príveskom z bieleho zlata. Zlatý pevný náramok s hlavou pantera zdobenú zirkónmi s maragdmi. Visiace zlaté náušnice s atypickou ozdobou. Stačí si len vybrať. Aké z týchto šperkov by sa páčili vašej milovanej? 

4# diamantové šperky 

Najromantickejší deň v roku mnoho pánov využije ako príležitosť k tomu, aby spravili vo vzťahu krok vpred. Romantické zásnuby sú v tento deň ako stvorené, no nesmie vám chýbať jeden dôležitý prvok – zásnubný prsteň. Ikonický a stále obľúbený zásnubný prsteň, je vyrobený zo žltého alebo bieleho zlata a v centrálnej časti ho zdobí diamant. V našom zlatníctve RUBIN nájdete široký výber zásnubných prsteňov s diamantom.